Πρόγραμμα Μόχλευσης Συμμετοχών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΧΛΕΥΣΗΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ  "ULTIMATE CYCLER" 
Ένα πρόγραμμα "φτιαγμένο από τον λαό για τον λαό".
 
Εξασφαλίζει έσοδα σε κάθε συμμέτοχό του που βοηθά ανθρώπους να βοηθάνε ανθρώπους.
Συμμετοχή μπορεί να έχει όποιος μπορεί και θέλει να είναι οικονομικά ελεύθερος.

Έτσι, εδώ, παρουσιάζουμε την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΟΧΛΕΥΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, από το οποίο η κάθε συμμετοχή, εξασφαλίζει ένα μικρό ή μεγάλο εισόδημα.

Ας δούμε λοιπόν
  • Ποιά είναι η Εταιρεία
  • Πως λειτουργεί το Πρόγραμμα Μόχλευσης
  • Πως Συμμετέχουμε
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ...:
Η επιχείρηση που υποστηρίζει και εφαρμόζει το πρόγραμμα αυτό, είναι η Αμερικανική "ULTIMATE CYCLER" Inc, θυγατρική της "MULTIPLEX SYSTEMS" Inc. που εδρεύει στη Νέα Υόρκη από το 1999 (στην 175 East 96th Street). Δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο και είναι βαθμολογημένη με A+ από το Αμερικανικό ινστιτούτο ποιοτικής ταξινόμησης των εταιρειών BBB " Better Business Bureau: "

Έχοντας μία πολυετή πείρα στο "Multi Level Marketing" (MLM) και με τις υποδείξεις και συνεργασίες εκατοντάδων στελεχών που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από την εταιρεία, δημιούργησε το πρόγραμμα αυτό, που αποτελεί την τελευταία λέξη της εξέλιξης του ΜLΜ. Το γεγονός αυτό, κάνει την εταιρεία να λέει με υπερηφάνεια για το πρόγραμμά της: "Φτιαγμένο από τον λαό για τον λαό".

Και πράγματι είναι "Φτιαγμένο από τον λαό για τον λαό", αφού (όπως θα δούμε και θα διαπιστώσουμε αμέσως μετά) όλα τα χρήματα του τζίρου που γίνεται από τις συμμετοχές, πηγαίνουν στους συμμετέχοντες, σε αντίθεση με κάθε άλλη επιχείρηση του είδους, που στους συνεργάτες της πηγαίνει μόνο ένα μικρό ποσοστό (10-20%) του συνόλου του τζίρου.
Πως γίνεται η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ...

ΑΣ δούμε, τώρα, τα σχετικά με τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ :
Η Συμμετοχή του κάθε ατόμου (που είναι ταυτόχρονα και συνεργάτης στην ανάπτυξη του προγράμματος) είναι το ποσό των 25 Δολαρίων (δηλαδή 20€ Ευρώ), με το οποίο αγοράζει ιντερνετικά προϊόντα, πολλαπλάσιας αξίας (που θα τα δούμε στο http://ultimatecycler.com/products.php?ref=Kos15). Η αγορά αυτή, του δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής του στο "Πρόγραμμα Μόχλευσης Συμμετοχών" με αρχικό (και μοναδικό) κεφάλαιο συμμετοχής του, τα 25 αυτά Δολάρια.

Όμως, επειδή μιλάμε για "Συμμετοχή" και άσχετα από το μικρό μέγεθος του ποσού αυτής, η εταιρεία (και εμείς που ήδη συμμετέχουμε στο πρόγραμμα) συστήνουμε να μην ρισκάρει κανένας να χάσει έστω και ένα Ευρώ, αν δεν θα εξασφαλίσει την άμεση επιστροφή της συμμετοχής του αυτής. Το πως εξασφαλίζεται αυτό θα το δούμε αμέσως παρακάτω.
Αφού είδαμε ότι η επιστροφή του ποσού που καλείται ο κάθε συμμέτοχος να καταβάλλει, είναι εξασφαλισμένη και εγγυημένη , ας δούμε την αναμενόμενη απόδοση αυτής της συμμετοχής.

Αυτή (η απόδοση), κυμαίνεται από 4 έως 4.000 φορές το ποσό αυτό (!!!) και εξαρτάται από την πόσο καλή συνεργασία θα έχει ο συμμέτοχος με τους "προϊσταμένους" και τους "υφισταμένους" του. Δηλαδή εξαρτάται από το πόσο σωστά θα ακολουθήσει τις οδηγίες τους στην εργασία που καλείται να κάνει για να μεγιστοποιήσει την απόδοση της συμμετοχής του. Το ποιες είναι οι οδηγίες αυτές, θα το δούμε παρακάτω.
Πως λειτουργεί το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΧΛΕΥΣΗΣ:

Μόχλευση, σημαίνει ανακύκλωση-αναδιάταξη-αναδιανομή.
Το πρόγραμμα μόχλευσης των συμμετοχών, στην οποία (μόχλευση) όλοι μας συμμετέχουμε, βάζει 4 ΣΤΟΧΟΥΣ σε κάθε νεοεισερχόμενο στο πρόγραμμα:
  • 1ος ΣΤΟΧΟΣ : Ο νεοεισερχόμενος, να μη χάσει ούτε και ένα Ευρώ από το (μικρό) κεφάλαιο (των $25) που καταβάλλει μία και μοναδική φορά, μπαίνοντας στο πρόγραμμα.
  • 2ος ΣΤΟΧΟΣ: Να κερδίσει τα πρώτα 100 Δολλάρια, τα οποία είναι το ποσό που, μοχλευόμενο μέσα στο πρόγραμμα, δημιουργεί συνεχόμενα κέρδη.
  • 3ος ΣΤΟΧΟΣ: Να κερδίζει, σε τακτική βάση, 500 - 600 Δολλάρια, (δηλαδή 350-450 Ευρώ) τη βδομάδα,
  • 4ος ΣΤΟΧΟΣ: Να απογειώσει τα κέρδη του σε χιλιάδες Δολάρια.
Ας πάρουμε να δούμε έναν-έναν τους στόχους αυτούς:
1ος ΣΤΟΧΟΣ : Να πάρουμε πίσω γρήγορα το κεφάλαιο που επενδύσαμε.
Το πρώτο βήμα γίνεται με την εγγραφή στο σύστημα μέσω του συνδέσμου που μας έδωσε ο ανάδοχος μας και την κατάθεση, από το νέο μέλος, των $25 στον λογαριασμό του ατόμου που υποδεικνύει το σύστημα. (Συνήθως είναι ο ανάδοχος του δικού του αναδόχου). "Ανάδοχο" λέμε αυτόν που μας εισήγαγε στο πρόγραμμα.

Αμέσως μετά από αυτή την καταβολή, το νέο μέλος υπάγεται και εγγράφεται στο πρόγραμμα και αποκτά:
  • δικό του κωδικό,
  • δικό του "Πίνακα 6 θέσεων" και
  • (εντελώς δωρεάν) πλήρες "ηλεκτρονικό γραφείο" (αξίας άνω των $2.000) με λεπτομερή λογιστική παρακολούθηση όλων των πράξεων που θα γίνουν από αυτόν, ώστε να ξέρει ανά πάσα στιγμή την κίνηση του λογαριασμού του και των κινήσεων της "ομάδας" του.


Είπαμε προηγουμένως πως σε όποιον σκέφτεται να καταβάλλει αυτό το ποσό (των $25) για να πάρει θέση μέσα στο πρόγραμμα, του συνιστούμε να μην το κάνει, αν προηγουμένως δεν εξασφαλίσει την γρήγορη επιστροφή αυτού του ποσού, που είναι και ο 1ος ΣΤΟΧΟΣ, όπως είδαμε προηγουμένως. 

Η επιστροφή αυτή εξασφαλίζεται με την σύσταση και εγγραφή στο πρόγραμμα του πρώτου ατόμου που θα κάνει ο πρώτος ή ο δεύτερος που θα συστήσεις εσύ, ή με την εγγραφή του τρίτου ατόμου που θα συστήσεις εσύ.  




2ος ΣΤΟΧΟΣ:  Να κερδίσεις τα πρώτα σου 100 Δολλάρια.

ΕΣΥ κερδίζεις $100 μόλις συμπληρωθούν οι 6 θέσεις του δικού σου "Πίνακα" που σου έχει παραχωρήσει το σύστημα με την εγγραφή σου στο πρόγραμα.
Οι θέσεις στον Πίνακα, συμπληρώνονται από επάνω προς τα κάτω και από αριστερά προς τα δεξιά.

Όλα αρχίζουν με τα δύο άτομα που συστήνεις. Αυτά τα άτομα, καταβάλλουν τα $25 στον ανάδοχό σου.

Σε ΕΣΕΝΑ, καταβάλλει $25 κάθε ένα από τα 4 άτομα που εγγράφονται στο 2ο σου επίπεδο το οποίο αποτελεί την γραμμή πληρωμή σου από οπουδήποτε και αν προέρχονται.
 
Έτσι, κερδίζεις 100 Δολάρια, όταν συστήσεις 2 άτομα που το καθ' ένα θα συστήσει άλλα δύο.

Επίσης, κερδίζεις τα 100 Δολάρια, όταν ΕΣΥ ο ίδιος συστήσεις 6 άτομα, καθώς τα 4 θα πάρουν θέση κάτω από τα δύο που θα εγγραφούν πρώτα.


3ος ΣΤΟΧΟΣ: Να επιτύχουμε  ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΕΣΟΔΟ 500-600 Δολάρια).
  • Το πρόγραμμα μόχλευσης, μόλις συμπληρωθεί ο Πίνακας σου (που σημαίνει ότι έχεις αποκομίσει 75 Δολάρια καθαρό κέρδος), σου "ανοίγει" καινούργιο Πίνακα, στον οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα μέλη που είναι εγγεγραμμένα κάτω από ΕΣΕΝΑ.
  • Αυτό σημαίνει ότι στον νέο αυτό, δικό σου Πίνακα, μπορούν να επενδύσουν τα ίδια πρόσωπα που είχαν επενδύσει και στον προηγούμενο Πίνακά σου.
  • Έτσι, ο νέος Πίνακας, "γεμίζει" με τα ίδια (ή και άλλα) πρόσωπα, που είναι εγγεγραμμένα κάτω από εσένα, και σου εξασφαλίζει για άλλη μία φορά, έσοδο $100.
  • Με το που "γεμίζει" και αυτός ο Πίνακας και πληρώνεσαι άλλα $100, ανοίγει νέος, κ.ο.κ
  • Η ταχύτητα με την οποία "γεμίζουν", κάθε φορά, οι 6 θέσεις του Πίνακά σου (και εσύ αποκομίζεις $100 κάθε φορά), εξαρτάται από την ετοιμότητα των ατόμων που  είναι εγγεγραμμένοι  κάτω από εσένα, στο να ενεργοποιήσει ο καθ' ένας τον δικό τους Πίνακα.
  • Έτσι, ο χρόνος που θα "συμπληρώνεται" κάθε φορά ο νέος σου πίνακας,  μπορεί να είναι ένας μήνας, μία βδομάδα, μία μέρα, μία ώρα, ένα λεπτό !!!!!
  • Δηλαδή, όταν κάτω από ΕΣΕΝΑ, υπάρχει ένας ικανός αριθμός συμμετοχών (εγγεγραμμένων όχι μόνο από εσένα, αλλά και από όλους όσους είναι κάτω από εσένα) που είναι έτοιμοι να επενδύσουν στο πρόγραμμα αυτό, ο Πίνακάς σου μπορεί να "συμπληρώνεται" σε ελάχιστο χρόνο.
  • Αλλά, το πρόγραμμα μόχλευσης του UC, προσφέρει κάτι πολύ περισσότερο !! Την αναβάθμιση της επένδυσης, μετά την πρώτη ολοκλήρωση του Πίνακα σου των $25. 
    Δηλαδή:
  • Αυτό που έγινε με τον Πίνακα των $25, έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε με Πίνακα των $50, κερδίζοντας, με την συμπλήρωσή του, $200 Δολάρια, διπλασιάζοντας έτσι, την απόδοση της εργασίας μας μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα (και από $100 να έχουμε $200) και μάλιστα με τα ίδια άτομα του πίνακα των 25$ να μας ακολουθουν !!
  • Και μετά, αυτό που έγινε με τον Πίνακα των $50, το Πρόγραμμα μας δίνει τη δυνατότητα να το κάνουμε με Πίνακα των $100, κερδίζοντας, με την πλήρωσή του, $400. 
  • Μετά, αυτό που έγινε με τον Πίνακα των $100, έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε με Πίνακα των $200, κερδίζοντας, με την πλήρωσή του, $800. Και δεν τελειώνει εδώ !!
  • Αυτό που έγινε με τον Πίνακα των $200, έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε με Πίνακα των $400, κερδίζοντας, με την πλήρωσή του, $1.600 !!
  • Οι δυνατότητες αναβάθμισης της μόχλευσης, τελειώνουν με τον Πίνακα των $800, κερδίζοντας, με την πλήρωσή του, καθαρά $3.200. 
  • Σημειώστε ότι, ταυτόχρονα με την πλήρωση του κάθε  Πίνακα των, (πχ των $400), γεμίζουν και οι προηγούμενοι πίνακες των $200, των $100, των $50 και των $25 !!! πράγμα που σημαίνει τεράστια ροή εσόδων !!!... Δηλαδή μετά το άνοιγμα και του τελεταίου πίνακα έχετε 6 πίνακες που τρέχουν ταυτόχρονα και για πάντα με τα ίδια άτομα να σας ακολουθούν......
  • Και όλα αυτά, μπορεί να λειτουργούν με μεγάλη συχνότητα επανάληψης !!!
Αυτό είναι, λοιπόν, το 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΧΛΕΥΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ του "ULTIMATE CYCLER".
Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο από τον λαό για τον λαό,
που βοηθά ανθρώπους να βοηθάνε ανθρώπους.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα χρήματα από τη μία συμμετοχή στην άλλη, πηγαίνουν απ' ευθείας από το ένα άτομο στο άλλο (από τον ένα Τραπεζικό λογαριασμό στον άλλο), χωρίς τη μεσολάβηση της εταιρείας.

 http://ultimatecycler.com/join.php?ref=Kos15 


ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ
 

 http://ultimatecycler.com/join.php?ref=Kos15